God dag, och trevlig lördag på er!
Idag tänkte jag dela med mig av tre av mina absoluta loppis favoriter. Jag går mycket på second hand och på olika loppisar. Jag tycker det är så kul när man hittar de där guldkornen, när man lyckas hitta det där som andra har missat. Man kan hitta mycket personliga grejer som ingen annan har. Här är tre stycken loppisfynd som jag 1) använder väldigt mycket, 2) jag tycker är väldigt fina och 3) känns unika.
 
Fåtölj
Den här guldiga, emmafåtöljen hittade min mamma till mig. Vi var på en second hand-försäljning i Norrköping som just då hade 50% på alla möbler. Jag tror jag betalade ca. 100 kr för den.
Eftersom att den är ganska liten är den väldigt lätt-möblerad, och den får plats på många ställen. Det är också en bra stick-fåtölj eftersom den inte har några armstöd som är i vägen för stickorna! 
 
 
 
Bricka
Det här är ett relativt nytt loppisfynd för ca. 30kr. Den kommer från Rhodos, och jag tror att den egentligen bara är någon billig Greklands-souvenir, men jag tycker att den är så fin! Jag blev helt kär i den när jag såg den bland all kökutrustning och alla kastruller. Det är så jag vet att jag hittat ett riktigt fynd. När blicken bara fastnar på något, och jag dras till den. Det kan vara ett mönster, en form eller en färg som fångar min uppmärksamhet. Så var det med dennna. Och det är en perfekt fukostbricka. Jag använder den jätte mycket!
 
 
 
Kappa/rock
Jag har massor med jackor, kappor och rockar (vet inte riktigt skillnaden). Det är en av mina shopping-svagheter när jag är på loppisar och second hand-butiker. Men den här är min favorit. Den är enkel, en kan matcha och styla den med alla olika färger och stilar. Den är inte för varm, och inte för kall och jag använder den under höst och vår. Jag tror jag köpte den på Erikshjälpen i Norrköping för ca. 80kr. Jag kommer inte ens ihåg när det var, men det måste ha varit i alla fall för minst 5 år sedan, och jag använder den fortfarande lika mycket. Det är en tidlös favorit, och absolut ett av mina bästa loppisfynd!
 
 
 
 
Det var tre av mina loppis favorter det! Har ni några fynd som ni är extra nöjda med? 
inredning, loppis, retro, secondhand,

1 kommentarer

Linnéa

11 Feb 2017 19:25

Mitt bästa loppisfynd är nog min ena tekanna. Använder den minst en gång i veckan :) Även en kjol har länge varit en favorit men den har resåren har typ torkat, så den måste sys om.

Svar: Åh, vad härligt! Jag har också en loppis-kanna! Låter som att kjolen är väl använd då? ;) Vad roligt att höra! :)
Sofie Mortensen

Kommentera

Publiceras ej