Konsten att höra hjärtslag av Jean - Philipp Sendker

 Sid. 332

 Utgiven år 2015

 
En ung kvinnas pappa försvinner plötsligt. Spåren leder henne till Burma där hon blir kontaktad av en man på en teservering. Han påstår att han kan hjälpa henne med sökandet efter sin far, och att han även känner till henne mycket väl.

Han börjar berätta en kärlekshistoria om en blind pojke och en handikappad flicka. Men vad har denna historia med hennes pappa att göra?

 
På bokens baksida sår det att detta är en "storslagen kärlekshistoria". Men det blir för mycket! Wyäh, det är så fantastiskt och gulligt att jag nästan mår lite illa! Han är blind och kan inte se, hon kan inte gå, och därför bär han henne, och hon kan styra honom från hans rygg och kan berätta för honom hur saker ser ut. Han hjälper henne gå, och hon hjälper honom att se. Och det skulle ju kunna va fint, men det blir så…blää!!

Och alla som ser dem menar att "nu är de en hel. De var skapta för varandra. Kanske är det så människor är skapade egentligen, två och två. Och nu har de hittat varandra bla bla bla"

 
Jag tycker att det känns som att den här boken tror att den är bättre än vad den är. Det lät lite spännande och annorlunda, men blev ärligt talat ganska besviken. Blir ju inte heller supersugen på att läsa fortsättningen, Hjärtats innersta röst. Tyvärr! 
bok, book, läsa, read,

Kommentera

Publiceras ej