Nu är den färdig! Min fina, fina lövsjal.
 
 
 
Det är så härligt att se ett mönster växa fram på det här sättet tycker jag. I början är det alltid svårt att få en uppfattning om hur det faktiskt kommer att se ut sen när det är klart. Och det här var ju ett sååå fräckt mönster alltså! Runt långsidorna så är det en liten virkad kant för att sätta den där pricken över i:et. 
 
 
 
 
 
Från början var det ju tänkt att jag skulle sticka den här sjalen i ett annat garn med mer höstiga färger,men när jag skulle köpa mönstret så var jag tvungen att köpa garn också, och så blev det ett grönt nystan. Det kan hända att det blir en till lövsjal längre fram. Varför inte? Om en hittar ett mönster som en tycker mycket om så är det väl bara roligt ha den i fler färger? 
 
 
 
Nu har jag något riktigt gott och varmt att vira in min i till hösten och nu under sensommarkvällarna. Jag är så nöjd med denna. 
 
 
Och den är ju perfekt för skogspromenader! Eller hur? 
 
Vill du läsa mer om sjalen eller garnet kan du kolla in här: 
Sjalen
→ Garnet
handarbete, hantverk, knitter, knitting, knittinglove, lövsjal, sewityourself, sjal, sticka, stickglädje, sybingo18, sypeppen,

3 kommentarer

Annika

24 Aug 2018 15:58

Åh så himla fin den blev ja! Ser supermysig ut :D

Svar: Tack så mycket! Så varm och härlig! ^^
Sofie Mortensen

Josefine

27 Aug 2018 19:56

Den var superfin! Jag tycker den passade bra i grönt, men som du säger, varför nöja sig med en färg?

Svar: ja men eller hur? ;)
Sofie Mortensen

Linnéa

28 Aug 2018 13:15

Men såå fin den blev! Du passar jätte bra i den gröna färgen :D Jag har flera favortimönster, som jag skulle vilja sticka igen. Men oftast tycker jag det är så himla tråkigt med upprepningar att det aldrig blir av X) Men om du inte har några problem med det tycker jag du skall köra på och sticka en till i någon annan färg du gillar!

Svar: Ja, det kan ju bli lite tjatigt efter ett tag...vi får se. Kan ju sticka någonting annat emellan först! ;)
Sofie Mortensen

Kommentera

Publiceras ej