Idag hände det. Den kom. Snön. Annars har ju Februari snarare varit en vår-månad detta år. Men nu när den snart är slut så passar det på att snöa lite. Jag tycker det känns som att det ofta blir vinter precis när man ställt in sig på att våren är här. Men, men…snö är ju också mysigt.
 
 
 
Februari-upplägget i min Bullet journal är väldigt likt Januaris upplägg. Jag tyckte det fungerade så himla bra och var väldigt nöjd med Januari, så jag körde på samma tema.

Ganska enkelt, rent och ljust. Men istället för grå, så använde jag en mintgrön penna som lite accentfärg. Blir en aning fräschare och vårigare med lite färg, eller hur?

 
 
Är väldigt nöjd med hur alla vecko-uppslag blev! Men jag funderar på att nästa månad köra en egen sida för utgifter, och inte anteckna inköp på varje vecka. Nu blir det bara att jag skriver upp mina inköp, men sen kollar jag inte så mkt mer på dem. Nu lever jag på ganska tajt budget så skulle behöva en bättre översikt över ekonomin tror jag. 
 
 
 
 
 
Jag har markerat "specialdagar" i Februari med små symboler. Födelsedagar med en stjärna och alla hjärtans dag och semmeldagen har fått varsin liten symbol också.
 
 
 

 

Det var Februari. Vi får väl se om det blir lite vårigare nästa månad, både i min journal och utomhus.


 
Här hittar du tidigare upplägg för Februari:
 
Februari 2019 (hjärt-tema)
Februari 2018 (Tekopps-tema)
bujo, bujoinspo, bulletjournal, bulletjournalfebruary, bulletjournaling, journal, kalender, planera, planner,