Under påskhelgen bestämde jag mig för att sticka ett litet mellan projekten-projekt, för att göra påsk-outfiten komplett. Jag stickade nämligen ett huckle!

 
Efter att ha sett hur tjusig Fredrika blev i sin ljusblå Deimas bandana, så var jag bara tvungen att sticka en egen! Och make no mistakes, det kommer bli fler. Mönstret är från Deima patterns. Jag hade inte hört talas om dem innan, men det är ju alltid roligt att upptäcka nya designers man gillar. Deima har också ett super fint mönster på en gammaldags hätta som jag är sååå sugen på! Jag har letat efter en fin, men enkel hätta för vuxna hur länge som helst! Äntligen! Men det får nog bli till hösten. Innan dess får det bli några fler hucklen.
 
 
Det här är ett helt perfekt projekt för restgarner, eller det dör ensamma nystanet en inte vad en ska göra med riktigt. Nu vet jag! Jag vill göra en till med en tråd mohair och en tråd Sandnes Sunday, men sen vill jag testa att göra en utan mohair i. Det är ju också en ganska enkelt stickning som går rätt snabbt att göra. Det kan faktiskt vara rätt skönt ibland.
 
Jag säger bara, Bring back the huckle!

 

 

deimapatterns, deimasbandana, huckle, påsk, sticka,