Idag är det fredag igen!
Tjoho! Säger alla. Jaha, säger jag. Jag ska nämligen jobba på lördag, dock är jag faktiskt ledig på söndag. Och idag! 
Jag har inte haft en normal femdagars arbetsvecka sedan i våras, och knappt då heller, eftersom jag i våras arbetade på en lärarpool och det inte ens var säkert att man blev inringd fem dagar av veckans fem arbetsdagar.
Under sommaren arbetade jag på Liseberg. Vilket är super roligt men som också innebär att man jobbar när alla andra är lediga: kvällar och helger. Samma sak gäller nu på konditoriet där jag har börjat jobba. Men där kommer jag i allafall att ha varannan helg ledig!
Ser fram emot ett lite mer normalt schema. Dock ska jag bara arbeta på konditoriet tre dagar i veckan, så jag hoppas att jag hittar något mer att dryga ut lönen med. Vill helst inte behöva gå tillbaka till att ligga vaken om morgonen och hoppas/inte hoppas att någon ska ringa och skicka iväg en till en främmande skola med galna barn.
 
Men idag är jag alltså ledig! Jag har inte bestämt än vad jag ska göra med denna helt fria fredag! Någon utflykt kanske?
 
Ikväll ska vi i allafall ha Holken-middag! Hela kollektivet ska samlas och äta mat tillsammans. Det är inte alltid så lätt att få till. Det gäller att pussla ihop allas scheman, så det ska bli super mysigt.
 
Ska någon annan göra något trevligt med sin fredag?