Min Tillsammanssjal är klar! Eller Together shawl om en så vill.
 
 
 
Jag har valt att sticka i ett alpacka merino garn som är väldigt mjukt och gossigt. Nästan lite lurvigt blev det. Och jag är väldigt nöjd med den här jordiga färgen.

Super härlig!

 
 
Det här är det super mysigt mönster av Kammebornia. Hon gör så himla fina grejer! Och just den här sjalen har också ett väldigt fint budskap.

Sjalen Tillsammans handlar om vänskap och om att tillsammans vara starka och våga vara svaga tillsammans. Sjalen värmer inte bara med sin ull, utan också genom den kärlek och omtanke som den stickas med.

 
För det är ju så att i plaggen vi stickar finns det många timmar och många tankar invävda.
Det känns fint att tänka att på att i en stickning så läggs maska till maska, och alla länkas ihop till en stor väv, precis som vardagens små skeden sakta men säkert blir till ett helt liv.
 
 

Mönstret består av muscher. Och det gick! Det blev ju bra! Så nu fick jag äntligen lite revansch efter Renfana, där muscherna inte blev som jag ville. Och jag fick testa en ny teknik! Icord-avmaskning. Den här typen av avmasknig lämnar en fin, lite tjockare kant som jag tyckte mycket om.

Alltid kul med något nytt! 

Nu är det bara att hoppas att det blir många, långa sommarkvällar så jag kan svepa den här sjalen runt mig, tillsammans med nära och kära. 

 

På Sybingobrickan kan jag nu kryssa i rutorna
 
  • Tetsa en ny datalj (Icord-avmaskning)
  • Skapa efter ett indie mönster
  • (Skapa något av garn, igen)
  • (Sticka eller virka något, igen)
 
handarbete, hantverk, knitt, knitter, knittersoftheworld, knitting, knittinglove, siy, sjal, sommar, sticka, stickare, stickglädje, sybingo19, togethershawl,