Temat för December är ju så klart julen! Och också julens färger i grön, röd, gul och lite guld.
 
 
Den här gången har jag gjort om månadsuppslaget lite. Jag har minskat vane-loggen och lagt den här istället för på ett eget uppslag. Och för att hålla kolla på mitt humör kommer jag fylla i julkulor eller lampor med olika färger.
 
 
Jag har gjort en egen julkalender i min Bullet för att räkna ner till julafton. På andra sidan ska jag skriva vad jag får i julklapp och av vem. Jag tänker att det kan vara kul att spara och ett sätt att minnas 2018 års julafton.
 
 
 
 
Sen kommer alla decembers veckor.
 
 
 
 
Här kommer jag alltså fylla i lamporna i ljusslingan med olika färger beroende på humör.
 
 
Vecka 52 kommer jag inte vara i skolan, så därför har jag inte delat in den i skola och privat.
 
 
 
 
 
Den här månaden har jag också pyntat med lite klistermärken för att få till lite extra detaljer och lite guldfärg.
 
 
 
Sen är det dags att starta upp ett nytt år i min Bullet journal. Det kommer vara lite sammanfattningar från 2018, och så nya listor och mål inför 2019. Det ska vi kolla på nästa gång. 
 
 
 
bujo, bulletjournal, bulletjournaling, december, jul, kalender, planera, planner,

2 kommentarer

Linnéa

15 Dec 2018 15:24

Alltså jag var så taggad på att göra bujo i november, men den känslan dog typ helt ut nu i december. Jag har ju typ bara skrivit i de rutor som representerar veckodagar, allt annat är typ överflödigt för jag använder aldrig dem. Får se om jag fortsätter med det i framtiden.

Svar: Ja i december kan man ju ha så fullt upp med annat. Men ge inte upp! Man gör bara så mycket som man orkar, vill och behöver. Snart är det ju ett nytt år, så det är bara att testa igen! Hoppas det går bra. Ingen ide att göra det om en inte har lust. :)
Sofie Mortensen

Grahnslöjd

17 Dec 2018 12:13

Åååh, vad jag vill ha en (väldekorerad) BuJo men åååh, vad jag inte har tid (med en bebis och en 3åring... Ser dock alltid fram emot dina fina månadsinlägg!! Extra kul med kalendern under december!:) Själv håller jag på att omvandla en skrivbok till en almanacka/dagbok för 2019 men den blir ganska enkel...

Svar: Ja,dekoreringen tar alltid tid. Men glöm inte att man kan dekorera väldigt fint med klistermärken och mönstrad tejp. Man får förenkla och anpassa sig efter hur mycket tid man har. Men det låter ju som att du redan på god väg med din almanacka! Kul!
Sofie Mortensen

Kommentera

Publiceras ej