Solen skiner äntligen utanför fönstret, och jag tänkte att detta kan vara ett bra tillfälle att ta en titt på vad jag handarbetar med om dagarna. Jag håller på med tre olika tekniker, sy, sticka och virka.

 
Detta har jag alltså i mina handarbetspåsar just nu:
 
 
För det första så har jag sytt en del på senaste tiden. Det är något som jag inte gör så ofta och därför känns lite läskigt. Nu syr jag två "multi-plagg". Det består av ett stort stycke tyg med band som en kan knyta på olika sätt för att få olika klädesplagg, t.ex. byxor, byxdress, kjol mm. Just nu håller jag på att fålla alla kanter. Det ska bli spännande att se hur kommer fungera!
 
 
Här har vi min lilla virk-påse! Jag håller på med mitt första virk-projekt med mina nya garn  som jag köpte för ett tag sedan. Har så många idéer om vad jag vill göra! Jag vill inte riktigt avslöja vad detta ska bli, men förhoppningsvis  kommer en kunna läsa om det på bloggen snart.
 
 
Och sist men inte minst så har vi stick-påsen. Jag är klar med en vante och ska nu påbörja den andra. Men den kommer nog få vänta ett tag till i påsen. Jag måste få hinna känna mig riktigt sugen innan jag tar upp vant-stickningen igen tror jag. Men de kommer bli så fina!
 
 
Detta är alltså vad jag har i mina handarbetspåsar just nu. Det kommer förhoppningsvis bli mycket handarbete gjort nu under påsken och den kommande våren.
Men nu är jag ju nyfiken på vad ni handarbetar med just nu?

 

 

handarbete, hantverk, sewityourself, skapa, sticka, stickglädje, sy, sypeppen, virka, virkglädje,

3 kommentarer

Anki

26 Mar 2018 19:19

Snyggt virkat där! Kommer hålla utkik efter vad det kan tänkas bli av det :)

Svar: Tack så mycket! Ja, det får du gärna göra! Kommer nog snart! ;)
Sofie Mortensen

bylijo.se

01 Apr 2018 08:57

Vilka fina vantar. Det är så kul att sticka vantar. Jag håller just nu på att sticka vantar efter mönster av jennypenny.

Svar: Ja, visst är det kul? Men jag har ändå tragglat lite med dessa, så behöver göra något anat emellan! ^^ Ja, men de här vantarna är också av Jenny Penny! De heter Gullebo. Vilka stickar du på? :)
Sofie Mortensen

bylijo.se

07 Apr 2018 23:11

Hej igen! Jag stickar på vanten Elly. Den finns med i den första boken av Jenny. Jag är snart klar med den första vanten. Jag har precis fått hem den andra boken. Jag är sugen att börja på en ny vante men måste göra klart Ellyvantarna först.

Svar: Åh, Elly är ju super fina! Ja, det får du göra! :)
Sofie Mortensen

Kommentera

Publiceras ej