Jag tänkte att jag skulle visa lite detaljer från mitt rum. Jag har precis gjort om lite och bland annat fick min byrå en ny look.
Jag har bara arrangerat om lite tavlor och ljusstakar och andra prydnadssaker, men det blir ofta ganska stor skillnad.
Jag tycker det är kul att göra om lite i sitt rum ibland. Det behöver inte vara så stora förändringar, bara något litet som ger ett nytt intryck. Byrån har jag ärvt av min mormor, böckerna kommer från en utförsäljning som biblioteket hade en gång och så har jag samlat på mig lite Buddah figurer under åren.
Jag tycker det är roligt att kombinera gamla saker med nya, som i lampan. Lampskärmen är från IKEA medans lampfoten är av äldre modell. 
 
bohemisk, inredning, vintage,
Skuggan av ett år av Hannah Richell
sid. 442
 
Det är två parallella historier om samma plats. Man hittar en övergiven stuga invid en sjö.
Under 80-talet hittar ett kompisgäng stugan och bestämmer sig för att flytta in och leva av vad naturen har att ge. I nutid så ärver Lila en stuga, men hon vet inte från vem.
På sina egna sett och sin egen tid så försöker de fixa till huset och göra det hemtrevligt och beoligt.
Det låter ganska mysigt och idylliskt men jag kan inte släppa känslan av att något kommer att gå väldigt fel. Det låter så bra och verkar så mysigt men det kommer skita sig. Det vet man. Det kommer gå åt helvete. Frågan är bara hur? Vad är det som kommer hända?
Jag klurade ändå ut vad som skulle hända, men inte hur det skulle gå till, så det var spännande fram till slutet.
bok, läsa,
Igår var det kanelbullens dag vilket jag tog tillvara på.
Jag brukar alltid baka bullar någon gång under hösten men det är inte alltid jag prickar in den 4 oktober, men det lyckades jag alltså med igår.
Jag gjorde mest vanliga och klassiska bullarna man kan tänka sig. Som snurror. Det känns som sådana där bullar som ens farmor bakade när man var liten.
De blev ganska smaskiga! Men man kan alltid ha i lite mer kanel än vad som står i receptet tycker jag! 
 
 
baka, kanelbulle, kanelbullensdag,