Förra helgen var en sånndär toppen-helg! Trotts jobb och migrän, men söndagen vägde upp allt annat. Söndagar brukar jag annars tycka är lite deppiga på något sätt. Helgen är slut, en kan inte längre ägna dagarna åt bara det en vill (jobba måste man ju), men det har blivit bättre på sista tiden. Jag brukar inte jobba på måndagar längre eftersom jag går två kurser på Artisten här i Göteborg; Musikdramatik och Världens kör, och båda dessa är på måndagar. Så nu tycker jag det är ganska kul med måndag för det innebär att jag får göra något kreativt och utmanande.
 
 
 
Och då är heller inte längre mina söndagar förknippade med att "det roliga" tar slut. Det innebär att jag har kunnat börja njuta mer av söndagarna istället för att bara gå och vara deppig över att helgen snart är slut, redan innan den faktiskt är det. 
 
 
 
Så förra söndagen var jag och John ute och gick några timmar i skogen och stannade för att äta lunch på ett voffel-café! Det var deffenitivt den bästa söndagen på länge! 
 
 
 
 
promenad, skogen, utflykt, vår,
Här i Holken har det ju faktiskt också varit påsk, även om jag inte varit hemma. Men ett litet påskris lyckades jag få till i alla fall! Jag var ute och plockade ihop lite grenar som fallit av från träden under nattens storm. 
 
 
 
 
Förra året så målade i tamponger och pyntade riset med, men i år kände jag att jag inte riktigt hade tid att göra något eget pynt, så jag hängde upp mina örhängen i riset istället. 
 
 
 
 
Och nu så har bladen på grenarna slagit ut, så nu är det extra fint! Det pyntar sig själv! Vem behöver fjädrar när en har gröna blad? Så jag tror att det här riset får stå kvar ett tag till. Det får bli ett "vårris" istället för bara påskris. Tycker det passar rätt bra i köket! 
DIY, kök, påsk, påskris, vår,
Nu har det gått en vecka sedan påsk, så jag tänkte att vi kunde titta lite på vad jag hade för mig då!
Jag och min lillebror samåkte hem till Norrköping på långfredagen. I Göteborg var det soligt och fint och vårigt, men ju närmare vi kom Östergötland, ju mörkare och kallare blev det och snart låg det snö längs med vägkanten! Va? Lämnade vi vackra, soliga Göteborg för detta? Varför? Norrköping = vinter.
 
Så vi fick mysa in oss inomhus istället. Men det är ju inte så svårt! Inte när det finns fyra katter att gosa med! Och massor av god mat! Ja, den här påsken så gjorde vi inte så mycket, förutom att äta vi bara god mat! Det var det som behövdes!
 
 
 
 
Frukost ↑
 
 
 
 
Vi bakade en smaskig cheeskace med mango och passionsfrukt! ↑
 
 
 
En kväll åt vi lite ost och kex, och lyxade till med blått (!) bubbel! ↑
 
 
 
 
 
 
Jag och mamma åkte på en liten loppisrunda också, men annars myste vi mest i soffan, såg på TV, läste bok och stickade. En rätt så perfekt påskhelg alltså! Vad hade ni för er i påsk?
 
 
 
 
mat, påsk, påskhelgen,