Oktober = bästa månaden! Äääälskar Oktober! Därför förtjänar den här månaden ett riktigt fint upplägg! Jag ville inte göra något för Halloweenigt, och löv hade jag som tema förra året, så det fick bli pumpor. Lite Halloween men inte för mycket, och så klart orange! Super fint!
 
 
Jag fortsätter med den här typen av månadsöversikt. Det känns roligt och tydligt strukturerat och jag märker att jag går tillbaka och tittar mycket på det här uppslaget. Det känns som att månadsöversikten får en större funktion på det här sättet och hjälper mig att hålla koll på mina aktiviteter.
 
 
 
 
Den här månaden har jag valt att dela upp dagarna i en "privat" del och en del för vad som händer i skolan. Jag ska testa och se om det känns tydligare att dela upp det så. Därför har jag också testat lite nya veckoupplägg.

För att försöka planera upp mina studier lite så har jag för varje vecka gjort ett lässchema. Tanken är att jag ska ha koll på min kurslitteratur och kunna kryssa av när jag har läst de olika texterna.

 
 
Här testar jag ett nytt upplägg med veckodagarna på en sida, uppdelad i privat och i skola, och på andra sidan finns alla andra övriga anteckningar och lässchema.
 
 
 

Får se om jag fortsätter med att dela upp veckodagarna på det här sättet med skola och privat, men än så länge känns det skönt att separera dem så här. 
 
Här kan du se förra årets Oktober upplägg → Bullet journal Oktober 2017
DIY, bujo, bulletjournal, bulletjournaling, kalender, planera, planner, skapa, skaparglädje,
 Oktober är här och sockorna är färdiga. Nu är jag redo!
 
 
Nu när jag varit sjuk så har det gått undan med stickningen ska ni veta! Känner att jag verkligen har kommit in i ett stick-flow. Så tänker att det bara gäller att hänga med så länge det varar!
 
 
 
Det här sockmönstret stickade jag förra hösten också, då i ett grått gan, också från Opal, precis som det här blå. Mönstret fick jag med mig hem från förra årets Sy & hantverksfestival, och de grå sockorna har jag anänt JÄTTE mycket! Så jag tänkte att jag kör väl en repris på dem!
 
 
 
De är väldigt enkla att göra och det går snabt att sticka. Detta är dett perfekt sticka-framför-tv-mönster, eller när en är hemma och är sjuk med feber och inte kan koncentrera sig för mycket. Men nästa gång det är sockor på g så vill jag testa något annat mönster där det händer lite mer. 
 
 
 
De blev ju superfina och förhoppningsvis kommer jag använda dessa lika mycket som mina grå!
 
 

De grå sockorna kan ni se →här!

handarbete, hantverk, höst, knitting, knittinglove, sockar, sockor, sticka, stickglädje, sypeppen,